WOOD!

 

Houten wandbekleding


Houten wandbekleding creëert sfeer in een ruimte en heeft een natuurlijke duurzame uitstraling.

Ook wordt houten wandbekleding gebruikt om de akoestiek te verbeteren in een ruimte. De gewenste sfeer kan gecreëerd worden in o.a woonkamer, badkamer, kantoor, slaapkamer, showroom of bijvoorbeeld aan de buitenzijde van uw huis of terras. Haast al het denkbare is mogelijk, denk ook aan keuken en deurbekleding. Al het gebruikte hout is FSC gecertificeerd en uit eigen productie. Voor maatwerk of projecten hebben wij specialisten in huis. Voor informatie kunt u vrijblijvend contact op nemen met ons en kunnen u wellicht verder helpen.

Wandbekleding


Enkele voorbeelden van de mogelijkheden met wandbekleding

Wandbekleding mogelijk in diverse houtsoorten geeft u interieur een luxe, landelijke of juist stoere industriële uitstraling.
Te gebruiken als bijvoorbeeld lambrisering of keuken aankleding.

Lambrisering
Houten plafondbekleding
Rustiek interieur
Houten wandbekleding

Soorten balken


WOOD! levert Eiken en Douglas balkhout in diverse maten.

Andere houtsoorten op aanvraag.

Eiken en Douglas zijn uitermate geschikt voor dragende contructies zoals:

 • overkappingen
 • Boerderij
 • Woonhuis
 • Buitenverblijf etc
 • Maar ook worden houten balken gebruikt om sfeer te creeeren.

  Voor maatwerk en projecten hebben wij specialisten in dienst, neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
  Dakbeschot


  Dakbeschot bestaat uit planken of delen, die over de gordingen of de daksparren worden aangebracht. Bij een pannendak worden deze planken of delen in verticale richting gelegd en wordt daarom ook wel aangeduid als staand dakbeschot. Een liggend dakbeschot, waarbij de planken of delen in horizontale richting zijn aangebracht, wordt gebruikt bij leibedekking.

  Boomstam blad
  Boomstambladen


  De ruige natuurlijke uitstraling van een boomstamblad is onder andere prachtig om te gebruiken als tafel in woonkamer, kantoor of winkel, maar kan ook uitstekend in bad of toiletruimte geplaatst worden.

  Onze contactgegevens