WOOD!

 


Restaurant Plein 4, Eindhoven

Hier hebben ze gekozen voor een solide houten vloer uit onze pro-collection. De ruimte krijgt een geheel eigen karakter en niet geheel onbelangrijk: deze vloer kan echt tegen een stootje!.


Restaurant de Boschkens, Goirle

De eigenaresse vroeg om een authentieke en rustieke uitstraling, maar ze wilde geen echt oude vloer. Geen probleem! Met deze eikenhouten vloer uit de pro-collection was dat snel opgelost. Deze vloer heeft de juiste uitstraling, prijs en belastbaarheid en hij is gemakkelijk te onderhouden.


Keuken, Breda

Deze geweldige spierwitte eikenhouten vloer en het naturel geolied boomstamblad maken deze witte keuken compleet. Het totaalplaatje met de traditionele apparatuur en de serene uitstraling klopt helemaal. Hier woont een jong stel zonder kinderen en huisdieren. Zij kozen een vloer uit de home-collection.


Blauw eten & drinken, Goirle

WOOD! leverde een solide eikenhouten vloer aan restaurant Blauw eten & drinken. Zij kozen voor een rustig en licht klassiek interieur en daar paste deze vloer uit de pro-collection perfect bij. Hij draagt bij aan de stijlvolle en tijdloze uitstraling.


Eiken toplaag keuken, Baarle-Nassau

Wij leverden naturel eiken toplagen aan de keukenbouwer. Hij maakte er dit prachtige eindresultaat van. Een warme, cosy keuken waar heerlijk samen kan worden gegeten, geborreld en gekletst. De combinatie met het natuurstenen keukenblad geeft een stoere uitstraling.


Visgraat met bies, Den Bosch

Absoluut het summum in vloerenland. Een prachtig afgewerkte eikenhouten visgraat-patroonvloer met bies. Uiteraard is deze vloer van de hoogst mogelijke kwaliteit en hij is door de parketteur met uiterste zorg en liefde gelegd. De afwerking met de donkere bies geeft de vloer een chique uitstraling die past in dit herenhuis. Met het juiste onderhoud kan er jááárenlang op worden geleefd.


Wandbekleding

De houten vloer in combinatie met deze wandbekleding, geeft dit huis een unieke uitstraling. WOOD! kan vele verrassende combinaties leveren. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Vloer woonhuis

Een houten vloer geeft je het gevoel dat je thuis bent. Hij straalt natuurlijke rust en warmte uit en gaat jarenlang mee. Met de juiste onderhoudsproducten kun je de levensduur zelfs nog verlengen. Zelfs tot vele generaties na jou.


Hongaarse punt

Klassiek en speels tegelijk. Deze vloer in Hongaarse punt in combinatie met de lichte muren en de authentieke ornamenten geven deze ruimte een geweldige harmonieuze uitstraling.

Onze contactgegevens